Weekendresan

Att åka iväg på en härlig, avkopplande eller fartfylld spännande weekendresa får vilken själ som helst att må bra. Ja, ombyte förnöjer som det så härligt heter. Och vad kan då vara bättre än att försvinna iväg över Östersjön till vår granne för att roa oss. För att göra resan ännu mer lockande så finns det rabattkod på resor som du kan ta för dig för att få mer pengar över till annat. Och vem vill inte det? Speciellt när det finns mycket att se och göra i Helsingfors.  Bara det att staden blev utsedd till världens designhuvudstad 2012 gör att man känner pirret efter att ta reda på varför? Och den Italienska turisten Antonia Salari säger såhär:

”Vi ser Finland som exotiskt, udda och spännande. Härifrån kommer fantastisk design och stil, italienarna är galna i Marimekko och Iittala.” (läs mer här)

Ja, så exotiskt kanske inte resmålet känns för oss här i Sverige men du kommer märka skillnaden och att det är ett annorlunda klimat. Är du på jakt efter den perfekta weekendresa så gäller det att inte planera in för mycket utan kolla upp vad som är aktuellt när du är där. Det finns spännande loppmarknader vid Sandvikstornet som kan bjuda på härliga fynd, många spaanläggningar och åker du båt kan det vara skönt att planera in ett spabesök redan till havs. Men, sedan får du inte glömma Tivolit och se den fantastiska arkitekturen och den finska designen. Vi lovar att bara du håller dina ögon och öron öppna så kommer du vara med om en fantastisk liten resa i grannlandet. Trevlig resa!